Vi gør IT let for dig

Person data.


Persondataforordning og databeskyttelseslov.

Vi passer godt på jeres personoplysninger
– både før og efter den 25. maj
Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning og databeskyttelseslov i kraft (også kaldet GDPR). Derfor er vi i Delfin IT i fuld gang med at gøre systemer og processer klar, så vi og vores kunder også fremover kan leve op til lovgivningen.
Vi håndterer data for alle vores kunder i større eller mindre omfang. Vi har ikke registreret CPR-numre, men eksempelvis jeres medarbejderes telefonnumre, e-mail og navne. Når I som virksomhed lader Delfin IT håndtere denne type personoplysninger, er det fra den 25. maj et lovkrav, at der er indgået en databehandleraftale. Databehandleraftalen beskriver blandt andet:

  • hvilke typer af personoplysninger, vi behandler,
  • hvilke behandlinger, vi foretager,
  • hvad formålet med behandlingen er,
  • hvad varigheden af behandlingen er,
  • hvordan vi opfylder kravene til sikker databehandling,
  • og hvordan vi lever op til den registreredes rettigheder.

Databehandleraftalen bliver et bilag til vores almindelige forretningsbetingelser, og vi tager udgangspunkt i en skabelon, der er udarbejdet af Datatilsynet.
Du kan finde databehandleraftalen via DETTE LINK, og du kan finde vejledning til dataansvarlige og databehandlere hos bl.a. Datatilsynet.

Hvad skal dit firma gøre?

I behøver ikke at gøre noget!
I behøver ikke gøre noget, men I er naturligvis velkomne til at stille spørgsmål til os. For enkelte af vores kunder gælder der særlige forhold for vores databehandling, og derfor tager vi direkte kontakt til disse kunder.

Værd at vide om Delfin IT behandling af persondatareglerne.

Vi indsamler og behandler personoplysninger om f.eks. medarbejdere og aktiviteter for at kunne levere de ydelser og services, som I som kunde efterspørger, og for at leve op til lovkravene for dataansvarlige.
I kan læse mere om, hvordan vi håndterer ansvaret i databehandleraftalen i tillægget til samarbejdsaftalen her, og hvordan vi behandler personoplysninger i Quickguiden.
Alle spørgsmål vedrørende databehandleraftalen, den nye persondataforordning og overholdelse af de nye regler kan stilles til kim@delfin-it.dk 

Med venlig hilsen

Delfin IT


 
Delfin IT - Service og Support, Volmer Kjærs Allé 30a, DK - 2770 Kastrup, Tlf. +45 72170733, info(at)delfin-it.dk